Kennismakingsgesprek

Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek. Dat duurt ongeveer anderhalf uur en tijdens dat gesprek maken wij dus kennis van elkaar. Ik wil vooral jou leren kennen om dan samen achter te komen wat het probleem of de veranderwens is en hoe wij dat het beste aan kunnen pakken en dit met de tools die wij hebben. In het eind van deze gesprek kan ik waarschijnlijk al iets van een persoonlijk advies geven. Het is ook de bedoeling om samen een persoonlijk actieplan te maken. Jij mag dan natuurlijk beslissen of jij met mij verder wil of niet. Het gaat om Jou.

Vervolgafspraak

De vervolgafspraken duren ongeveer drie kwartier. Dan doen wij samen evalueren hoe het gegaan is en maken wij eventueel nieuwe afspraken/actieplannen. Afhankelijk van de situatie geef ik ook iets van de opdrachten, vragenlijsten of dergelijken mee. Deze zijn altijd vrijblijvend, kleinschalig en duidelijk.

Afspraak maken

Jij bent Hartelijk Welkom om met mij een afspraak te maken. Dat kan met verschillende manieren – wat voor jou maar het prettigste is. Het kan via

E-mail: Sari@hartjevoorjezelf.nl of Telefonisch: Klik hier om te bellen 06- 82691154 (spreek dan duidelijk je naam en telefoonnummer in en ik bel je zo snel mogelijk terug) of via

Klik op het icoontje om naar de Facebook pagina te gaan of om WhatsApp chat te starten.

Waar de afspraken plaats vinden kunnen wij samen bespreken – bij mij in Beek en Donk, bij jou (afhankelijk van de afstand) of online. Wat het beste uitkomt.

Ik ben er voor jou.