Mijn benaderingswijze is vooral positief en ondersteunend. Ik wil ook de zelfstandigheid van je ondersteunen zodat je na onze gesprekken weer zonder mij verder kan.

Ik ga vanuit dat iedereen zijn eigen krachten, sterke punten, heeft….dus ook jij. Deze zijn ook mijn steunpilaren waar ik samen met jou op bouw. Ik wil jou helpen om deze krachten te ontdekken, naar boven te halen en te gebruiken. Wij gaan sowieso vanuit jou behoefte en wil.

Verandering en groei horen bij elkaar. Het is altijd een uitdaging om iets te kunnen veranderen…maar als er wil is…En een kleine verandering kan al een groot verschil maken.

Er zij allerlei theorie├źn die ik ook gebruik om in contact te gaan en om jou en de situatie te onderzoeken en oplossingen te vinden maar het gaat vooral om samen het contact ingaan en samen kijken wat jij nodig hebt en wat juist bij jou past.

Verder kan ik mijn benaderingswijze beschrijven als: oplossingsgericht, duidelijk/helder, in het hier en nu, down to earth, vanuit de basis, motiverend, positief, zeker niet verwijtend, individueel gericht, respectvol, warm en begripvol….en soms, als het nodig is, lichtelijk confronterend;).  

Nogmaals, ik wil dat je je Welkom en Geaccepteerd voelt zoals je bent en daar ga ik ook voor.